Stuur een e-mail naar welkom@24-7admin.nl
of bel met 0528 522 159

Stuur een e-mail naar welkom@24-7admin.nl of bel met 0528 522 159

Boekhouding uitbesteden in Emmen

 

boekhouder-nodig-boekhouding-uitbesteden-24-7admin

Boekhouding uitbesteden in Emmen

Je wilt de boekhouding uitbesteden in Emmen, dan ben je bij 24-7 Admin aan het juiste adres. Wij zijn jouw boekhouder in de regio. Geen zorgen meer over de loonadministratie en de financiële administratie, alles wordt netjes voor je bijgehouden. Wij zijn een boekhoudkantoor voor iedereen. We bieden verschillende pakketten aan waar je uit kunt kiezen. Besteed de complete boekhouding uit in Emmen en omstreken.

 

Waarom kiezen voor 24-7 Admin voor de boekhouding?

Kies voor 24-7 Admin als boekhouder in Emmen en profiteer van onze voordelen. We bieden topservice en duidelijkheid. Altijd een vast bedrag per maand? Bij ons is het mogelijk. Onze boekhouding pakketten bestaan uit nog veel meer voordelen:

 

  • Altijd inzicht in de boekhouding
  • Automatisering van de volledige financiële administratie
  • Bekijk je cijfers op je telefoon met onze app
  • Altijd een vaste, scherpe prijs per maand
  • Verwerking van administratie binnen 24 uur
  • Maandelijks opzeggen mogelijk

 

Maak direct een afspraak

 

Boekhouding pakketten in Emmen

Bekijk onze verschillende boekhoudpakketten. We hebben een basispakket, een pakket extra en een pakket compleet. Voor ieder bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Heb je een eenmanszaak, een VOF maatschap of een B.V.? Wij hebben een pakket voor jou. Ons boekhoudkantoor heeft zelfs mogelijkheden voor stichtingen en verenigingen.

 

Ieder pakket heeft standaard onze smartphone app. Verder pakken we altijd de verwerking van in- en verkoopfacturen op. De kas- en bankmutaties worden verwerkt, de jaarrekening wordt opgesteld en ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting wordt door onze professionals uitgevoerd. Daarmee is ons basispakket al zeer uitgebreid.

 

Bekijk onze pakketten

 

Besteed de boekhouding uit

Heb je een bedrijf in Emmen en wil je je boekhouding uitbesteden bij een betrouwbare partner? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen. Voor meer informatie kun je ook de meest gestelde vragen eens bekijken. Hier geven we meer duidelijkheid over onze werkwijze. 24-7 Admin voor bedrijven die van efficiëntie houden. Voor iedereen die het graag kort en duidelijk houden. Maak het jezelf gemakkelijk en laat ons je zorgen wegnemen.

 

Je boekhouding altijd up-to-date, bijsturing wanneer dat nodig is en volledige controle over je cijfers. Wij regelen het voor je. Bij ons ben je zeker van kwaliteit en uitstekende service. Van de salarisadministratie tot de verwerking van je facturen, het wordt allemaal gedaan. Laat de zorgen over de boekhouding los. Je hebt weer tijd voor andere zaken. Ons boekhoudkantoor in Emmen is jouw partner.

Snel en voordelig jouw boekhouding
bij 24-7admin uitbesteden