Stuur een e-mail naar welkom@24-7admin.nl
of bel met 0528 522 159

Stuur een e-mail naar welkom@24-7admin.nl of bel met 0528 522 159

Vraag & antwoord

Hoe kan ik met 24-7admin starten?

Neem contact met ons op en binnen 48 uur plannen we een afspraak in.
We komen bij je langs, of jij bij ons, net waar jij je goed bij voelt. Wij waarderen jou als klant, onze deur staat altijd voor jou open!


24-7admin is geschikt voor elke onderneming groot en klein.

Niet voor diegenen die graag ingewikkeld en moeilijk doen. Ook niet voor diegenen die graag omslachtig en tijdrovend hun werk willen doen. Val je daar niet onder dan ben je geschikt. Ons advies: maak direct een afspraak en ga voortaan relaxed door het leven, met minder romslomp en kostbaar tijdverlies door jouw boekhouding. 

De meest gestelde vragen en hun antwoorden

01 - Wat is het verschil tussen 24-7admin en een accountants kantoor?

Wij bieden net als bij een accountantskantoor een complete ondersteuning voor jouw boekhouding, belastingaangiften en natuurlijk jouw salarisadministratie. Maar dan wel voor een goedkoper tarief. Wat ons bijzonder maakt, is:

 • dat je zelf alleen de bonnetjes en facturen hoeft aan te leveren.
 • dat wij 24-7 beschikbaar zijn voor administratie verwerking
 • dat jouw administratie altijd actueel is door onze garantie verwerking binnen 48 uur.
 • dat je 24-7 inzicht hebt in jouw boekhouding.
 • dat alles digitaal wordt verwerkt en opgeslagen.
 • dat wij enkel met de beste software werken, altijd up to date met de nieuwste wetgeving, waardoor wij er 100% voor jou zijn.
 • dat jij bepaalt welke producten/werkzaamheden je van ons wilt afnemen.
 • dat je financieel weet waar je aan toe bent, immers een vast bedrag per maand.
 • dat wij geloven in ons bedrijf en werkwijze, daarom zit je nooit aan ons vast met een contract.
 • dat wij daarom alleen maar tevreden en blije klanten hebben
 • dat wij ons afvragen waarom je daar nog niet toebehoort, maar dat we zeker weten dat wij binnenkort wat van jou horen.

02 - Wat moet ik doen?

Zorgen dat je jouw bonnetjes, aan- inkoop facturen per e-mail of via onze app aanlevert. Jij het gemak, wij het werk. Voor éénmanszaak of V.O.F. komt er nog een jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting bij, hiervoor krijg je van ons op tijd een seintje. Wij zijn er immers voor jou!

03 - Wanneer kan ik beginnen met 24-7admin?

Wanneer je wilt. Met onze gratis overstapservice regelen wij alles voor je. Wij nemen contact op met jouw huidige boekhouder of administratiekantoor. Ook als je altijd zelf je boekhouding hebt gedaan kun je direct overstappen. Bij ons ben je meer dan welkom. Je zult versteld staan van het gemak van zaken doen met 24-7admin.

04 - Waarom werkt 24-7admin met vaste prijzen?

Gewoon omdat we transparant, helder en duidelijk willen zijn. Iemand die werkt op uurtje factuurtje heeft er belang bij dat er veel uren worden geschreven. Wij hebben er belang bij dat wij je ondersteunen en helpen bij de opbouw van jouw bedrijf. Inderdaad, wij doen het samen terwijl je weet wat je van ons kunt verwachten en wat dat gaat kosten. Wij hebben 100% vertrouwen in de efficiëntie van onze producten, en de werkwijze van 24-7admin.

05 - Hoe weet ik of de kwaliteit van mijn boekhouding goed is?

Wij werken met veel plezier en passie aan jouw cijfers. Ons gekwalificeerde team wordt regelmatig bijgewerkt middels scholing en cursussen. Onze up to date software wordt dagelijks gecontroleerd op gewijzigde of vernieuwde wet- en regelgeving. Ook de correcte en nieuwste CAO regels worden voortdurend gemonitord op wijzigingen, en als die er zijn ook direct doorgevoerd. Wij lopen nooit achter de feiten aan, jij dus ook niet meer!

06 - Hoe krijg ik antwoorden op mijn vragen?

Al jouw vragen kun je kwijt op vragen@24-7admin.nl. Binnen 48 uur krijg je van ons een passend antwoord. Je kunt ons uiteraard ook altijd telefonisch benaderen of een afspraak maken bij ons op kantoor.

07 - Hoe regel ik mijn post/e-mails met de Belastingdienst?

Wij zorgen ervoor dat post/e-mail t.a.v. jouw bedrijf rechtstreeks bij ons binnenkomt. Wel zo makkelijk zodat je meer tijd zult overhouden voor de zaken die er echt toedoen.
Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

08 - Moet ik bonnen en facturen bewaren nadat ik deze digitaal heb aangeleverd?

Alle bonnen en facturen moeten 7 jaar bewaard worden. Als je jouw bonnen en facturen scant mag je ze ook digitaal bewaren. Het is wettelijk verplicht om ze te bewaren, omdat de Belastingdienst jouw boekhouding wil kunnen controleren. Voor facturen over onroerende zaken geldt een bewaartermijn van 10 jaar. De belastingdienst legt het duidelijk uit op hun website.

09 - Zijn mijn gegevens beschermd?

Jouw gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld. Alles wordt strikt vertrouwelijk verwerkt. Ook letten wij erop dat de nieuwste beveiligingssoftware jouw gegevens blijvend beschermen.

10 - Hoeveel bankrekeningen kan ik koppelen aan mijn boekhoud pakket?

Zoveel als je wilt. We kunnen ze allemaal koppelen en voor alle rekeningen geldt dat alle bonnetjes en facturen binnen 48 uur worden verwerkt. Jouw overzicht wordt ook binnen 48 uur verwerkt zodat je voor alle rekeningen up to date bent.

11 - Kunnen jullie mijn bank automatisch koppelen?

Ja, als je bankiert bij BUNQ, ING, ABN AMRO & Rabobank kunnen we dat probleemloos voor jou regelen.

12 - Hoeveel bonnetjes en/of facturen mag ik per jaar aanleveren?

Zoveel als je wilt. Er zit geen limiet op en alles wordt binnen 48 uur verwerkt.

13 - Kan ik tussentijds mijn pakket wijzigen of uitbreiden?

Ondernemen is vooruit zien en inspelen op verandering. Dus uiteraard geen enkel probleem. Leg jouw vraag bij ons neer, vragen@24-7admin.nl, en binnen 48 uur krijg je van ons antwoord welke situatie/pakket het beste bij jou en jouw bedrijf past. In overleg met jou kunnen we dat kosteloos aanpassen.

14 - Hoe stap ik over naar 24-7admin?

Mail ons op welkom@24-7admin.nl, bel ons of maak een afspraak bij ons op kantoor. Binnen 48 uur hebben wij contact met jou om een intakegesprek in te plannen. We leggen je dan stap voor stap uit hoe e.e.a. in zijn werk gaat met onze overstapservice. Indien gewenst is het mogelijk om direct een inlog te regelen voor onze producten zodat je direct aan de slag kunt. Wij weten hoe graag jij snel handelen als ondernemer waardeert, treuzelen en uitstellen komt in ons woordenboek niet voor.

Snel en voordelig jouw boekhouding
bij 24-7admin uitbesteden